Clubkleding

Vanaf groep 3 nemen kinderen deel  aan een aantal wedstrijden. Het is tijdens deze wedstrijden verplicht om in een W.I.K. pakje te turnen. De turnpakjes voor de meisjes zijn online te bestellen bij TT-Gymnastics. In de webwinkel van TT-Gymnastics vind je een maattabel. De pakjes vallen echter klein. Ook kunt u bijpassende turnbroekjes, turnleertjes, haarwokkels, turnschoentjes of andere turnaccessoires vinden in deze webwinkel.

Recreantenpakje
€ 38,00 (kindermaten) of € 40,50 (volwassen maat)

Turnbroekje*
€ 18,00 (kindermaten) of € 19,50 (volwassen maat)

Selectiepakje
€ 50,00 (kindermaten) of € 52,50 (volwassen maat)

Turnbroekje*
€ 18,00 (kindermaten) of € 19,50 (volwassen maat)

*Tijdens een KNGU wedstrijd mag alleen een effen broekje worden gedragen zonder glitters/opdruk.

Nu Jakko Sport is gesloten kan je de jongenskleding bestellen bij de Sportstore. Zwart broekje en blauw shirt voorzien van W.I.K. logo. De set kost € 32,00.

Niet alleen de kleding van W.I.K. is voortaan te bestellen via de online website van Sportstore Gorinchem maar ook rugzakken en tassen. Als je liever niet online koopt, kan je uiteraard een bezoek brengen aan de winkel waar Jakko tegenwoordig werkzaam is:

Sportstore Gorinchem
Westwagenstraat 21

Sportstore verkoopt géén W.I.K. turnpakjes.

W.I.K. fungeert niet als tussenpersoon voor de doorverkoop van tweedehands gympakjes/trainingspakken. Onze ervaring is dat tweedehands W.I.K. gympakjes geregeld via de diverse lokale Facebook verkoopsites worden aangeboden of gevraagd.

Klik voor meer info op de foto’s:

effen turnbroekje meisjes/dames
Recreanten klik voor meer!
Recreanten
Selectie turnpakjes
Selectie