Geen categorie

In herinnering

Het turn- weekend werd overschaduwd door het verdrietige bericht dat oud (bestuurs)lid Erik van Eldik geheel onverwacht is overleden. Erik trad in 2009 toe tot het bestuur van onze vereniging in de functie van algemeen bestuurslid. Samen met zijn vrouw Jacqueline was hij ook verantwoordelijk voor de ledenadministratie en organiseerden zij onder andere de Grote Clubactie.

Zijn kinderen stopten met turnen maar Erik bleef trouw als hij was, zijn taken binnen W.I.K. vervullen. Na zes jaar vond Erik het tijd om afscheid te nemen van W.I.K en vrijwilligerswerk te gaan doen bij Wilhelmina, de voetbalvereniging waar zijn zoon Wesley sport. Wel bleef Erik nog lid en sporten bij de senioren groep onder leiding van Thea.

We herinneren Erik als een opgewekt en betrokken persoon. Trouw in wat hij deed, aanwezig waar hij kon. Hij ging zelfs mee met onze trainsters om de nieuwe turnpakjes uit te zoeken! En in de jaren dat hij bestuurslid was, hield hij een oogje in het zeil bij de altijd spannende dropping tijdens het W.I.K. kamp. Niets was hem te gek, hij stond altijd voor iedereen klaar.

Met zijn pas 51 jaar hebben zijn dierbaren veel te vroeg afscheid van Erik moeten nemen. Wij wensen zijn vrouw Jacqueline, zijn kinderen Angelique, Natasja en Wesley veel sterkte toe om dit enorme verlies te verwerken en een plekje te geven.