Nieuws

Publiek geniet van turnoefeningen tijdens Clubkampioenschappen W.I.K.

Zaterdag 8 februari stond sporthal d’Alburcht in Wijk en Aalburg in het teken van de jaarlijkse clubkampioenschappen van sportvereniging W.I.K. waar meer dan 100 leden aan mee deden. Wat een gezellige sfeer! Er werd voor elkaar geapplaudisseerd, soms was het nodig om elkaar even op te peppen of te troosten. Turnen is geen teamsport maar zoals onze turners en turnsters met elkaar om gaan… wat een fijn groot team is onze vereniging! 

Enthousiast publiek

In de ochtend turnden de selectieleden van W.I.K. De meiden turnen op verschillende niveaus en het publiek kon genieten van mooie oefeningen.

Daarna was het de beurt aan de recreanten van W.I.K. Met goed gevulde tribunes vol ouders, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen was het extra leuk en ook spannend om te mogen turnen. Voor een aantal kinderen was het hun allereerste wedstrijd. De meiden en jongens lieten zien wat zij de afgelopen maanden hebben geleerd en konden rekenen op een enthousiast publiek. 

Demonstraties

De dag werd afgesloten door stoere peuters en kleuters die een gym parcours aflegden en een nijntje dans op voerden. Gevolgd door de damesgroep met special guests Manon, Anne, Fay en David. De groep bestaat uit turnsters in de leeftijd van 25 tot 40 jaar. Zij lieten zien dat je nooit te oud bent om te (leren) turnen. Het publiek was duidelijk onder de indruk van de sprongen op de grote trampoline. 

Prijsuitreiking

Aan het eind van de dag ontving iedere deelnemer een medaille en daarnaast werden er veel gouden, zilveren en bronzen bekers uitgereikt door buurtsportcoach Gidion van Dijk. De wisselbekers zijn dit jaar gewonnen door Estelle Kant (grote selectie), Fenna Groeneveld (kleine selectie), Jaylee van Rijswijk (groep 3 & 4), Rosalyn Mouthaan (groep 5, 6 & 7), Marielle de Waal (groep 8 & VO) en Quinten de Bruin (jongens).

Bedankt

Dank Wikkers voor jullie sportiviteit! Dank ook aan alle vrijwilligers en sponsoren die deze dag tot een succes hebben gemaakt. En dank aan alle train(st)ers en assistenten die de afgelopen maanden hard met de Wikkers hebben geoefend. 

 

De komende dagen worden de foto’s online gezet. Bij deze alvast de groepsfoto, succes met speuren!